54404
Book
In basket
Klasztorne specjały / Kazimierz Józef Kmak. - Poznań : Publicat, cop. 2008. - 128 s. : il. ; 24 cm.
Módl się i pracuj - tej regule podporządkowane jest już od ośmiu stuleci życie w klasztorze Cystersów w Szczyrzycu. Jego przeor - Ojciec Kazimierz Kmak dzieli się z Państwem niezwykłymi skarbami, które kryją się w klasztornej kuchni. W publikacji prezentuje przepisy na wyśmienite dania oparte na naturalnych składnikach, które czerpie z pól, ogrodów warzywnych i przyklasztornych sadów.
Availability:
Wypożyczalnia Zabierzów
There are copies available to loan: sygn. Lit. popularnonaukowa (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł. Tradycyjne potrawy Ojca Kazimierza ; Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again