54052
Książka
W koszyku
Książka zawiera przepisy znanej autorki Lucyny Ćwierczakiewicz z dyspozycją obiadową na poszczególne miesiące.Autorka żyła w XIX wieku dlatego książka zachowuje język z tamtego okresu. Poza wszelkimi - dziś pewnie mało aktualnymi - (choćby ze względu na współczesna dietę!) zaletami porad i przepisów kulinarnych, poznajemy charakter i specyfikę żywienia naszych przodków.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Zabierzów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Lit. popularnonaukowa (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii Balice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Lit. popularnonaukowa (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.423. - Oprac. na podst. wyd.: Warszawa : Jan Fiszer, 1920
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej