54088
Book
In basket
Moja kuchnia bez glutenu to propozycja dla osób nietolerujących gluten. W książce odnajdziemy informacje, co powinno się spożywać przy diecie bezglutenowej, co warto wiedzieć o produktach i w jaki sposób prowadzić kuchnię wolną od glutenu. Kuchnia bez glutenu nie należy do najłatwiejszych, należy ostrożnie dobierać produkty, wybierać odpowiednie zamienniki, dlatego warto sięgnąć po tą propozycję i przekonać się, że gotowanie bez glutenu to nie czary! Autorka książki przedstawia przepisy na potrawy, których najbardziej brakuje bezglutenowcom, m.in. makarony, naleśniki czy pieczywo. Zostały one podzielone na 3 grupy: pieczywo i śniadania, przystawki i dania główne oraz desery. Te przepisy przekonają każdego łasucha!
Availability:
Wypożyczalnia Filii Rudawa
There are copies available to loan: sygn. Lit. popularnonaukowa (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Ma cuisine : sans gluten, 2015
General note
Okł. wliczona w paginację.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again